Sloggi toppar

Stort urval av Sloggi-toppar

Med en vacker topp från Sloggi får du en vacker topp i en underbar kvalitet. Hos oss hittar du ett brett utbud av vackra toppar från det mycket populära märket. I Sloggis stora utbud av vackra toppar är kvalitet och passform de viktigaste och viktigaste elementen. Om du letar efter riktigt bekväma och snygga toppar med hög kvalitet och perfekt passform är Sloggi märket för dig. Här hittar du hudvänliga och trendiga toppar för alla tillfällen.

Det populära märket Sloggi tillverkas av Triumph International, som tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter redan på 90-talet.

De vill framställa mer naturliga och hudvänliga underkläder eftersom deras strävan är att ge sina konsumenter det absolut bästa. Så gör som många andra nöjda kvinnor runt om i världen och skäm bort dig med en härlig topp från Sloggi.

Mjuka och bekväma toppar från Sloggi

Om du vill ha ett mer bekvämt alternativ till en bh är en topp från Sloggi verkligen något att satsa på. Många kvinnor föredrar att använda en topp framför en bh eftersom de är så mjuka och bekväma och ger en behaglig känsla av frihet.

Det kan vara mycket praktiskt att växla mellan en bh som ger mycket stöd när det behövs, och en topp som är riktigt mjuk och behaglig när behovet av stöd inte är lika stort. Det finns några tillfällen när en topp verkligen är oumbärlig. En bh-topp är mjuk, bekväm och sitter inte åt som en vanlig bh gör, vilket gör att den passar perfekt om du nyss opererat bysten eller har skavsår från en felaktig bh, och ändå vill ha något som täcker och ger lite stöd.

Under dagarna kring menstruationen kan bysten svälla upp och den vanliga bh:n kanske inte riktigt passar längre. Då kan det vara riktigt skönt med en bh-topp som anpassar sig mer. Eftersom den är så mjuk och ger mycket mer rörelsefrihet passar den dessutom utmärkt att sova i under denna tid, som ett extra stöd.

Om du ska ut och resa och sitta still under en längre period, till exempel en lång biltur eller en flygresa, så behöver inte bysten så mycket stöd. Då är det otroligt skönt att använda en mjuk topp istället för en bh. På varma sommardagar när man föredrar något tunt som inte sitter åt så hårt brukar en skön topp vara mycket uppskattad. I vårt sortiment av toppar från Sloggi hittar du toppar som passar för alla tillfällen.

Framhäv din skönhet med Sloggis toppar

Sloggis toppar är inte bara bekväma och av hög kvalitet, de är dessutom väldigt vackra och trendiga. Här hittar du färger och modeller som passar de allra flesta smaker och du behöver inte välja mellan komfort och skönhet eftersom det finns rikligt av båda.

Piffa till det med en enkel och stilren topp i någon snygg färg som sticker fram under en urringad skjorta eller tröja. Om du har en djup och smal v-ringning förlänger det halsen och ger ett smalare intryck, medan en hög v-ringning får axlarna att se bredare ut. Om du ska använda en tunn klänning eller tunika i någon ljus färg och du inte vill att toppen ska lysa igenom tyget passar det bra att använda en hudfärgad eller vit topp under.

Vill du hellre vill vara lite mer vågad och låta din topp synas igenom finns det många vackra färgstarka eller mörka toppar från Sloggi att välja mellan. Om du verkligen vill dra blickarna till dig på festen kan det vara oerhört läckert att ha en feminin och sexig topp under en genomskinlig klänning i exempelvis spets.

Det är snyggt och stilfullt att ha en vacker topp som en del av din outfit, till exempel under en öppen kavaj med ett par eleganta byxor eller en stilfull kjol till. Välj en ljus topp för att förstora bysten och en mörk topp för att förminska den. En del trendsättande kvinnor använder sina bh-toppar utanpå sina vanliga kläder. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du kan använda dina toppar. Hos oss hittar du både feminina toppar och toppar som har en mer sportig modell. Det finns något för alla kvinnor och alla tillfällen.

Skäm bort dig med hudvänliga toppar från Sloggi

Ända sedan Sloggi startades 1979 har de haft som mål att tillverka bekväma och hållbara underkläder. Idag tillverkas Sloggi av Triumph International och är ett av marknadens ledande märken. De är världskända för superbekväma underkläder som håller tvätt efter tvätt.

Sedan 2012 är Triumphs kollektioner certifierade med OEKO-TEX standard. Det innebär att deras produkter är testade och godkända för skadliga ämnen under alla steg i tillverkningsprocessen och garanterar hudvänliga och miljövänliga produkter. Sloggi har alltid ställt höga krav på sina produkter och med toppar från Sloggi får du optimal komfort, perfekt passform och hög kvalitet. Kan det bli bättre än så?