Triumph trosor

Enormt utbud av läckra Triumph trosor

Med en trosa från Triumph får du en väldigt modern trosa som känns skön att ha på sig. På denna sida hittar du ett brett urval av vackra trosor från Triumph.Det populära märket Triumph vet verkligen vad kvinnor vill ha. Med lång erfarenhet och stor respekt för den kvinnliga kroppen tillverkar de trosor som är av världsklass.

Om du vill ha komfortabla trosor med perfekt passform och hög kvalitet har du verkligen kommit till rätt ställe. Triumph har förskönat tillvaron för kvinnor med sina fantastiska underkläder sedan 1886 och är ett av världens ledande underklädesmärken.

Trosor av världsklass

Triumph har trosor som passar alla kvinnor och tillfällen. Om du letar efter enkla och stilrena trosor att ha i din vardag hittar du flera eleganta modeller och färger att välja mellan. Vill du känna dig extra sensuell och kvinnlig finns det många trosor med vackra mönster och läckra detaljer som verkligen framhäver din fantastiska kropp.

Triumph använder sig bara av material av toppklass i sina trosor och om du väljer trosor med hög andel bomull så är de mjuka och tillåter din kropp att andas. Ska du träna eller utföra någon annan aktivitet där du kan bli svettig passar det väldigt bra med microfiber, eftersom den både andas och leder bort fukt, så att du kan känna dig torr och fräsch hela dagen.

Vill du få benen att se längre och smalare ut kan du välja trosor med hög benskärning, till exempel ett par taitrosor. De ger också höften en snygg rundning och är den vanligaste modellen på trosor. Om du ska ha på dig byxor med hög midja är det bra att välja en trosa som också har hög midja, till exempel ett par maxitrosor. De hjälper till att hålla byxorna på plats och är väldigt sköna att ha på sig när det är kallt ute eftersom de håller värmen bra.

Ska du ha byxor med låg midja är det bra att välja en trosa med låg midja, till exempel en hipstertrosa. Den har väldigt låg skärning och sitter runt höfterna. Modellen är bekväm och lite mer sportig och täcker oftast det mesta av baken.

Välj ett par stringtrosor om du ska ha en åtsittande klänning på dig så slipper du troskanter som syns igenom. Stringtrosor är sköna att ha på sommaren när det är varmt, eftersom de har väldigt lite tyg och på baksidan löper bara en liten tygremsa mellan skinkorna. Det här är bara några exempel på trosor från Triumph som vi har i vårt sortiment. Det finns något för alla tillfällen och du kommer garanterat inte att bli besviken.

Praktiskt och vackert shapewear från Triumph

Om du verkligen vill ge dig själv och din garderob ett lyft kan du välja trosor med shapewear. De lyfter och formar din kropp och ger dig en slankare figur så att dina kläder sitter helt perfekt. Materialen i shapewear är väldigt starka och tåliga och kan till exempel lyfta baken, hålla in magen eller forma låren. Vissa trosor gör alla dessa saker på samma gång.

Det är inte bara fylligare kvinnor som använder shapewear, det funkar lika bra på slankare kvinnor som vill strama upp kroppen och släta ut några överflödiga kilon. Om du exempelvis inte längre kan knäppa dina byxor i midjan löser du snabbt problemet med shapewear.

Många kvinnor väljer att använda shapewear som håller in magen efter en graviditet eftersom den ger ett bra stöd samtidigt som de snabbt får tillbaka sin slanka figur. En del kvinnor med smärta i den nedre delen av ryggen har upplevt att de fått bra stöd och bättre hållning när de använt trosor som stödjer och håller in magen.

Shapewear från Triumph är väldigt bekvämt att bära och hjälper till att framhäva de kvinnliga formerna precis så som du vill. När du beställer shapewear använder du samma storlek som du har på dina vanliga underkläder. De ska sitta åt lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till kroppen. Men de ska inte sitta åt så hårt att du får ont.

Hudvänliga trosor från Triumph

Vill du ha bekväma trosor med fantastiska material och perfekt passform kan du med gott samvete välja Triumph. De skapar vackra och moderiktiga kreationer som dessutom är hudvänliga. Triumph tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter redan på 90-talet eftersom de ville tillverka mer naturliga och hudvänliga produkter.

Alla deras underkläder är av toppkvalitet och deras motto är ärlighet, integritet och respekt för andra. Deras produkter finns i hela världen och här på Netlingeri är vi stolta över att ha ett riktigt stort utbud från Triumph.