TRUST US

Vi lever på nöjda kunder...

Vi lever på nöjda kunder...

För oss är det viktigt att alla kunder får en positiv upplevelse när de handlar underkläder på Netlingeri. Tur för oss så lyckades vi. Många kunder skickar därför också en kommentar tillbaka till oss. Läs tidigare kunders kommentarer och bedöm själv - vi är rätt stolta över de fina kommentarerna från våra kunder...

Super företag att handla hos

Mycket snabb leverans från Netlingeri oavsett om man handlar till sig själv, eller om man vill skicka varorna som gåva till en annan adress. Det var gratis att få det inslaget.

Gitte Svendsen - order 15485481

Enkelt, tillitsfullt och stort urval

Man köper och får de varor som man har beställt. Texten vid varan beskriver korrekt det man har beställt. Fri frakt.

Susanne Berthelsen - order 13845924

Leverans av bikini

Varan blev levererad till postombudet under loppet av 2 dagar och varan levde upp till förväntingarna. Så super. Jag är riktigt nöjd med min bikini från Femilet.

Innika Olaufsen - order 16002984

Enkelt och bekvämt och många bra erbjudanden

Jag är glad för att ha beställt 3 stycken BH:s. 2 Triumph och 1 Prima Donna. Jag är väldigt nöjd med materialet/passformen/leveransen/erbjudandet. Jag kommer att ge mina varmaste rekommendationer.

Irma Bodilsen - order 15824461

Snabbt och enkelt

Netlingeri är en lätthanterlig hemsida med snabb leverans. Allt fungerade som det skulle och storlekarna passade perfekt på de underkläder jag fick levererat från Missya - ingen nonsens, bara snabb och enkel leverans.

Heidi Warmin - order 13990281