Underkläder

Underkläder

Om du vill ha trendiga underkläder av högsta kvalitet och njutbar komfort har du kommit till rätt ställe. Här på Netlingeri hittar du bara underkläder av högsta kvalitet från marknadens ledande underklädesmärken.


Vilka underkläder ska jag välja?

Det spelar ingen roll om du är slank eller kurvig, lång eller kort, upp till åren eller ung. Hos oss hittar du ett stort urval av underkläder och det finns något för alla.

När du ska köpa underkläder är det bra att tänka på i vilka situationer du ska använda dem. Olika underkläder passar till olika tillfällen.

Om du ska ha dem i vardagen när du jobbar eller är hemma är det bra att fokusera på komfort. Om du vill ha extra mjuka och sköna underkläder kan du till exempel välja märken som Mey eller Sloggi som verkligen fokuserar på komfort.

Bomull är ett väldigt populärt material i vardagstrosor eftersom det är mjukt och skönt. Underkläder i bomull andas, har lång hållbarhet och kan tvättas i högre temperaturer.

Ett annat material som är mjukt och skönt och andas är microfiber. Det suger upp vätska och leder bort den så du är torr och fräsch hela dagen. Microfiber används ofta i träningskläder och passar perfekt om du ska träna eller utföra andra aktiviteter där du kan bli svettig.

Om ditt mål är att snabbt bli slankare finner du läckra trosor eller toppar som formar kroppen genom att hålla in magen eller lyfta upp baken så att dina kläder sitter helt perfekt. Triumph är exempelvis ett märke som har mycket shapewear.

Oavsett vad du söker efter kommer du att finna ett stort urval underkläder från marknadens ledande märken här på Netlingeri.


Trendiga trosor

Hos oss hittar du bara trosor av högsta kvalitet och vi har många spännande modeller, färger och mönster att välja mellan.

Om du är ute efter läckra och sexiga spetstrosor med det där lilla extra kan Chantelle vara märket för dig. De har mycket sensuella trosor att välja mellan.

Om du ska använda kjolar eller byxor med hög midja är det bra att använda trosor med hög midja under, till exempel ett par maxitrosor. De hjälper till att hålla kläderna på plats. Triumph är ett märke som har ett bra urval av eleganta maxitrosor.

Taitrosor får benen att se längre och smalare ut tack vare den höga benskärningen. Märket Calida har exempelvis superbekväma taitrosor utan sömmar i 100 procent bomull.

Det här är bara några exempel på märken och modeller från vårt välsorterade och högkvalitativa sortiment. Här finner du trosor för alla kroppstyper och tillfällen.


Behagfulla bh:ar

En bh ska samla, stödja och forma bysten. Alla kvinnor är olika och det gäller att hitta en bh som just du kan känna dig vacker och bekväm i.

Om du har en stor byst ställer det högre krav på din bh och då kan en Big Cup bh vara något för dig.

På en Big Cup bh är kuporna, byglarna, ryggbandet och oftast axelbanden mer stabila och slitstarka än på vanliga bh:ar för att ge optimalt stöd. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska tappa stödförmågan eller töjas ut. Trendiga Missya och Femilet är exempel på märken som har Big Cup bh.

Vill du att din byst ska se mindre ut kan du välja en minimizer. Det är en typ av Big Cup med grundare kupform som gör att bysten fördelas över en större yta med resultatet att den ser plattare ut. Triumph och Chantelle är två välkända märken som tillverkar minimizer.

Om du istället vill framhäva din byst kan du välja en snygg balconette-bh som bara täcker en del av bysten eller en bh med push-up. Det är väldigt attraktivt om du ska ha en urringad klänning. Vill du att bysten ska se ännu större kan du välja en bh med vaddering.

Men tänk på att även om en bh har vaddering betyder det inte automatiskt att den ger större byst. Vadderingens funktion kan i vissa fall vara att enbart ge stöd och skapa en slät, rundad form på bysten.

Är du ute efter hög komfort och inte har så höga krav på stöd kan en bh-topp, eller bralette, vara något för dig. De är utmärkta att bära om man till exempel ska resa och sitta stilla längre stunder. Calvin Klein har ett stort utbud av snygga bh-toppar.


Underkläder av världsklass

Alla underkläder vi säljer är av hög kvalitet och kommer från modemedvetna och välkända märken. Så skäm bort dig själv med snygga och komfortabla underkläder som håller tvätt efter tvätt.