Chantelle baddräkt

Lyxiga Chantelle baddräkter

Om du föredrar en mindre bar look när du går till stranden, så är en Chantelle baddräkt ett bra val. Med en baddräkt slipper du visa för mycket bar hud, som du till exempel gör i en bikini.

Om du föredrar en mindre kal look när du går till stranden, så är en Chantelle-baddräkt ett bra val. Med en baddräkt slipper du visa för mycket bar hud, som du till exempel gör i en bikini. På denna sida hittar du vackra och klassiska Chantelle-baddräkter som passar alla åldrar och kroppsformer.

Med en Chantelle-baddräkt får du lyxig fransk kvalitet och design, oavsett vilken modell du väljer. Du hittar båda baddräkterna från Chantelle med eller utan bygel. Dessutom kan du välja mellan mer eller mindre täckande modeller, där vissa täcker magen och kan ha en uppstramande effekt, medan andra ger dig en mer avslöjande och sensuell look. Välj rätt Chantelle baddräkt utifrån dina speciella önskemål och behov som du kan ha för en baddräkt.

Chantelle baddräkt med modernt snitt

Vad är det viktigaste att ha på sig när du vill ha den perfekta strandlooken på sommaren men inte vill blixtra för mycket hud? Det är baddräkten såklart. Med en Chantelle baddräkt kan du vara säker på att få bekväma badkläder med hög komfort och modernt snitt. Oavsett vilken modell du väljer.

Baddräkt från Chantelle i exklusiv design

Någon förknippar en baddräkt med något gammaldags badkläder. Men en baddräkt som vår mormor hade är långt ifrån samma som den är idag. Idag finns det några riktigt vackra alternativ – bland annat ligger en Chantelle-baddräkt i den exklusivare änden. Här hittar du ett stort urval av vackra varianter av baddräkter som varje kvinna kommer att älska att bära både på stranden och i simhallen.

En Chantelle-baddräkt för kvinnor

Visste du att både män och kvinnor har burit baddräkter? Förmodligen är det få som har denna kunskap, men det är faktiskt sant. På 1800-talet, när tiden såg något annorlunda ut än den gör idag, bar både män och kvinnor baddräkter. Idag behöver kvinnorna inte dela med det motsatta könet, eftersom kostymen främst är designad för kvinnorna. Och är inte de flesta män nöjda nog med att tiderna och modet har förändrats?

Om du väljer att köpa en Chantelle-baddräkt råder det absolut ingen tvekan om att det uteslutande är badkläder designade för kvinnor. Den feminina designen och snittet gör att en baddräkt från det franska märket kommer att passa perfekt på alla kvinnors kroppar.

Letar du efter en baddräkt i bra material och i snygg design?

Det är varje kvinnas rättighet att ha en garderob som är full av kläder som passar henne perfekt och att ha ett urval av accessoarer som matchar alla utrusta. Det gäller året runt, och gäller givetvis även baddräkten. I Chantellses stora utbud av baddräkter hittar du ett brett utbud av baddräkter i material av god kvalitet och i många vackra utföranden.

De sportiga modellerna är perfekta för en resa till La Santa Sport eller liknande, medan de mer feminina modellerna passar perfekt för en semester söderut med familjen, där det står för ren avkoppling vid poolen och stranden. Med en baddräkt från Chantelle behöver du inte oroa dig för om dina badkläder sitter bra eller dåligt när du springer runt på stranden. En Chantelle baddräkt sitter alltid precis som den ska och är bekväm att ha på sig. Alla Chantelle baddräkter är gjorda av slitstarka material, så att du kan dra ut dem säsong efter säsong.

Köp Chantelle baddräkter och badkläder online

På den här sidan hittar du ett brett urval av de vackra och tidlösa baddräkterna från det franska underklädesmärket Chantelle. Oavsett om du kopplar av i solen, surfar på vågorna eller simmar mycket kan du vara säker på att hitta de finaste baddräkterna och andra badkläder från Chantelle hos oss. Rätt baddräkt om du inte bär kompromissa med dina badkläder och vill ha en baddräkt som sitter precis som den ska och behåller sin färg – även efter många turer i vattnet. Då är en Chantelle baddräkt rätt val.