Chantelle bikini

Vi har ett stort utbud av bikini från Chantelle

Om du letar efter det allra bästa inom badkläder och badkläder, då ska du välja en Chantelle-bikini. Här får du både lyxig kvalitet och design när du väljer en modell från det franska underklädesmärket. När du väljer att köpa bikinis från Chantelle får du franska och frestande baddräkter och badkläder, som alla har ett modernt snitt. Med en trendig och läcker bikini från det franska märket Chantelle kommer du med all säkerhet att dra uppmärksamheten till dig på stranden eller vid poolen.

Chantelle Lingerie grundades i Paris år 1876 och deras populära märke Chantelle kom till 1949. Chantelle är världskänt för trendiga och feminina underkläder av högsta kvalitet och om du söker efter en bikini med fransk elegans och exklusiv design har du kommit rätt ställe.

Chantelles smickrande bikiniunderdelar

Med en bikini får du en snygg solbränna, och efter du tagit dig ett bad kan du snabbt och enkelt byta underdelen, så att du slipper sitta med blöta bikinitrosor när du ska sola. Chantelle har läckra och bekväma bikiniunderdelar som du själv matchar ihop med någon elegant och trendig bikiniöverdel. På så vis får du alltid rätt storlek och den perfekta färgkombinationen för dig.

Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, till exempel en tai. Den höga benskärningen ger skenet av att benen är längre än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning.

Du kan förminska midjan genom att välja mörka, enfärgade bikinitrosor med hög midja som döljer magen och hjälper till att hålla in den lite. Eller så kan du framhäva midjan med bikinitrosor med högt skurna ben och låg skärning i midjan. Alla bikinitrosor från Chantelle är tillverkade för att vara smickrande för den kvinnliga kroppen och superbekväma att bära.

Framhäv din kropp med Chantelles läckra bikiniöverdelar

Chantelle har vackra bikiniöverdelar med utmärkt stöd och perfekt passform. De är dessutom hudvänliga och certifierade med OEKO-TEX Standard, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Vill du framhäva din byst kan du välja en överdel som inte täcker hela bysten, till exempel en balconette. Har överdelen vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna ljusa färger eftersom de förstorar, eller en färgstark överdel med mönster som drar blickarna till sig.

Om du har en stor byst kan det vara skönt med en fullkupa, som täcker in hela bysten. Den ger ett optimalt stöd och håller verkligen bysten på plats. Chantelle har snygga och bekväma bikiniöverdelar i stora kupstorlekar som ger riktigt bra stöd.

Vill du få bysten att se mindre ut än den är kan du välja enfärgade, svarta eller mörka överdelar, och undvika vaddering. Om du väljer en färgstark underdel med mönster till så dras blickarna till nederdelen av kroppen istället för överdelen. Oavsett vilken bikiniöverdel du bestämmer dig för är det viktigt att du känner dig vacker och bekväm i den. Alla Chantelles överdelar har hög kvalitet, perfekt passform och är tillverkade i exklusiva material.

Välj rätt storlek på din bikiniöverdel från Chantelle

När du ska köpa en bikiniöverdel är det viktigt att du väljer rätt storlek så att du får perfekt passform och funktion. De flesta överdelarna från Chantelle har bh-storlekar och då behöver du mäta dig för att få rätt storlek:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska ligga rakt över ryggen och vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bikiniöverdel.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av själv.

Storlekarna kan variera så följ alltid storleksguiden på just den bikini från Chantelle du valt. Tänk på att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de töjer ut sig när de blir blöta. Om du väljer rätt storlek kommer du att få en trendig bikini som sitter helt perfekt.

Så tar du hand om din bikini från Chantelle

Alla Chantelles bikinis är av hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta länge av läckra och trendiga bikinis. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Badkläder är tillverkade i speciella material och ska handtvättas om inget annat står i tvättråden. Tänk på att för varmt vatten kan skada elasticiteten i dem, så använd gärna kallt vatten.
  • Klorvatten och saltvatten kan bleka färgerna på din bikini och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din bikini i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den.
  • Blek eller stryk inte din bikini.
  • Torktumla aldrig din bikini eftersom det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Undvik direkt solljus när du hänger din bikini på tork eftersom det kan bleka färgerna.
  • Följ alltid tvättråden från Chantelle.

En bikini från Chantelle är något alldeles extra och om du är rädd om din exklusiva bikini kommer du att kunna njuta länge av den.