Marlies Dekkers

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers är ett trendsättande och innovativt underklädesmärke som har förändrat lingerievärlden för alltid med sina inspirerande kreationer. Märket grundades 1993 har sedan dess haft som mål att ge kvinnor större självförtroende.

Om du vill ha några av de trendigaste underkläderna som marknaden har att erbjuda är Marlies Dekkers märket för dig. I vårt sortiment av lingerie från Marlies Dekkers hittar du spännande och feminina underkläder som garanterat inte liknar något du tidigare sett.


Världsberömda underkläder från Marlies Dekkers

Marlies Dekkers är ett välkänt märke i stora delar av världen och många kändisar älskar de lyxiga underkläderna. Lady Gaga, Victoria Beckham, Katy Perry och Rihanna är några av de kändisar som burit Marlies Dekkers.

Kvinnan bakom varumärket är otroligt kreativ och skicklig när det gäller att skapa trendiga och vackra underkläder, och hon har vunnit många prestigefyllda priser för sina kreationer. Hon säger att hennes underkläder passar alla självsäkra kvinnor som vågar vara sig själva.

Marlies Dekkers är väldigt noga med att ta sitt ansvar för miljön och de packar sina produkter i återvinningsbara förpackningar och har bytt ut många plastdetaljer mot papper istället. Deras mål är att byta ut alla sina material mot miljövänliga alternativ.

Alla underkläder från Marlies Dekkers har perfekt passform, är tillverkade i utsökta material och har toppkvalitet. När du handlar produkter från detta märke kan du vara säker på att du får det absolut bästa.


Läckra och spännande trosor från Marlies Dekkers

Här på Netlingeri hittar du snygga och trendiga trosor från Marlies Dekkers och det finns flera spännande färger och modeller att välja mellan, som alla framhäver olika saker med kroppen.

Om du vill få benen att se längre och smalare ut kan du välja ett par trosor med hög skärning i benen, till exempel ett par taitrosor. Det är den vanligaste trosan och den ger även en fin rundning på höften.

Ett par stringtrosor har väldigt lite tyg och på baksidan är det bara en tygremsa som löper mellan skinkorna. De passar bra på sommaren när det är varmt eller när du ska bära åtsittande byxor eller en tajt kjol eftersom du slipper troskanter som syns.

Hipstertrosor har väldigt låg skärning i midjan och sitter runt höfterna. De framhäver dina vackra kurvor och passar perfekt att bära under ett par byxor med lågt skuren midja.

Oavsett vilken trosmodell du bestämmer dig för kan du alltid vara säker på att få unika och bekväma trosor med perfekt passform när du handlar från Marlies Dekkers.


Originella och feminina bh:ar från Marlies Dekkers

Bh:arna från Marlies Dekkers är verkligen något alldeles extra och du hittar flera spännande färger och modeller att välja mellan. Många av bh:arna har otroligt vackra och feminina detaljer som inte går att hitta någon annanstans.

Vill du framhäva din byst kan du välja en bh som inte täcker hela bysten. Marlies Dekkers har flera läckra bh:ar att välja mellan som framhäver bysten. Du kan till exempel välja en läcker balconette-bh med fyllning som förstorar bysten ännu mer.

En sexig bh med push-up lyfter upp och förstorar bysten och passar utmärkt att bära om du ska ha en urringad klänning eller topp på dig.

Du har flera trendiga och originella bh:ar att välja mellan och oavsett vilken du bestämmer dig för kan du vara säker på att du får en läcker och speciell bh med perfekt passform och hög kvalitet. Marlies Dekkers har bh:ar som passar alla åldrar och storlekar.


Ta hand om dina underkläder från Marlies Dekkers

När du köper lyxiga underkläder från världsledande märken som Marlies Dekkers är det väldigt viktigt att ta hand om dem på rätt sätt så att de behåller passformen och färgen. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Sortera alltid dina underkläder och blanda aldrig vit tvätt med färgad tvätt så slipper du missfärgat lingerie.
  • Handtvätta din bh om inget annat står i tvättråden och tänk på att för varmt vatten kan förstöra elasticiteten i den.
  • Torktumla, stryk eller blek inte ditt lingerie.
  • Förvara dina bh:ar på en plan yta, till exempel i byrålådan.
  • Dina bh:ar behåller spänsten längre om de får vila ett par dagar mellan varje användning så att textilfibrerna hinner återhämta sig.

Fälj alltid tvättråden från Marlies Dekkers så kommer du att kunna njuta av dina lyxiga underkläder under lång tid.