PrimaDonna bikini

Stort utbud av PrimaDonna bikinis

Med en av många vackra bikinis från det exklusiva märket PrimaDonna får du en bikini med oöverträffad komfort och passform, som finns inte på många andra ställen. Sedan 1865 har det exklusiva varumärket producerat vackra badkläder och baddräkter med en oöverträffad passform och en elegant och exklusiv design.

Hos oss hittar du ett stort urval av de många vackra bikinis som alla är särskilt kända för sin unika och helt perfekta komfort.

En bra passform är viktig, speciellt när det kommer till din bikini. En bikini ska ge dig självförtroende och kunna ge dig unik komfort, oavsett hur många timmar du använder din bikini. Alla bikinis från PrimaDonna är designade för att ge dina bröst det bästa stödet och bästa passformen, oavsett vilken av de många modellerna från PrimaDonna du väljer.

Saknar du den perfekta PrimaDonna-bikini?

De flesta som känner till det exklusiva underklädesmärket PrimaDonna, är också känd för den mycket läckra och exklusiva kvalitet som PrimaDonna blivit känd för med tiden. Den exklusiva och läckra kvaliteten gäller även de många modeller av bikinis som märket designar varje år för modemedvetna kvinnor.

PrimaDonna har successivt blivit ett välkänt och erkänt varumärke som startade redan 1865. Ända sedan dess har PrimaDonna skapat premiumlyx, främst för kvinnor med stor byst och vackra runda former. PrimaDonna har designat en rad exklusiva bikinis, var och en designad för att ge dig den ultimata komforten. De är alla designade i läckra kvaliteter, färger och mönster, som ger dig en modern look.

Bikin älskar dina vackra former, eller hur?

Alla kvinnor är från naturens sida skapade annorlunda, och därför ställs ofta höga krav på bikinin. Alla kvinnor hoppar inte direkt i den tajta bikinin så fort solens varma strålar slår igenom en varm sommardag.

Att hitta den helt perfekta bikinin handlar mest bara om att hitta den som passar din kropp bäst och som passar också bäst din kroppstyp. PrimaDonna har tagit fram snygga bikinis för kvinnor med former och stora bröst.

Har du en rund mage och snygga former, välj en bikini med hög midja. Den högmidjade bikinin kommer att stödja din mage och har en uppstramande effekt. Du kan även med fördel gå på en bikinitrosa som är högt skuren, den får låren att se smalare ut. Har du fulla höfter, välj bikinitrosor som är högt skurna, det kommer att få dina ben att se ut att se längre ut.

Tvätta din PrimaDonna-bikini på rätt sätt

Alla badkläder måste tvättas, och det gäller självklart även din bikini från PrimaDonna. Det viktigaste är dock att du tvättar den skonsamt och på rätt sätt. En PrimaDonna-bikini är inte billig, och därför vill du nog också ta väl hand om den.

Klor och saltvatten är tuffa villkor för bikinins ömtåliga tyger. Se därför alltid till att skölja bort klor och saltvatten så fort du kan komma till det. Klor och salt påverkar din bikinis färg och elasticitet och det ska du helst undvika. Badar man på stranden finns det ibland små skurar där man kan skölja bort det värsta saltet. Om inte får du vänta tills du kommer hem.

Om du måste ligga i solen större delen av dagen använder du förmodligen också solskyddsmedel. Men se till att smörja in dig innan du hoppar in i din PrimaDonna-bikini. Om du får solkräm på din bikini kommer det att lämna fula ärr som inte försvinner. Tvätta helst din bikini med en galge för hand, och i ett milt rengöringsmedel. Köp din PrimaDonna-bikini här på sidan och få en bikini som vackert framhäver dina vackra runda kurvor.