Sloggi BH utan bygel

Stort urval av Sloggi-BH:ar utan bygel

Med en snygg bygel-bh från Sloggi får du en vacker BH med en fantastisk passform. BH:ar har en unik passform som gör att BH:n sitter väldigt bekvämt på dina bröst. På denna sida hittar du ett brett urval av många vackra bygel-BH:ar från Sloggi.

De vackra och mycket feminina behåarna utan bygel är alla tillverkade i vackra material. Vilket gör upplevelsen av att bära en bh utan bygel från Sloggi till en väldigt behaglig känsla. Med en bh utan bygel från det mycket populära underklädesmärket tar du dig igenom dagen enkelt och elegant. Helt utan irriterande sömmar och repiga etiketter. Men med en bygel-bh som känns helt perfekt på din bara hud.

Bygelbehåar

De många bygelbehåar har blivit populära bland många kvinnor. Med Sloggis välkända och goda komfort är det inte så svårt att förstå heller. En bh utan bygel är bekväm, men samtidigt är den också ganska praktisk. Underklädesmärket Sloggi har designat många vackra bygelbehåar, som alla har en väldigt enkel och feminin look och känsla.

Kvinnor är olika och det är deras bröst också. Inget bröst är det andra likt, och därför finns det också många olika behov av rätt stöd. Sloggis bygel-bh ger brösten perfekt stöd med unik komfort.

Använder du rätt Sloggi bygel-bh?

Kanske, liksom många andra kvinnor, tror du också att det kan vara svårt att se vilken av de många bygel-BH:arna som är den perfekta för dig. Men när du väl provat en av de vackra bygel-BH:arna från Sloggi kan det vara svårt att släppa den igen. Sloggi är oöverträffad komfort och passform. Alla produkter är framtagna med dig och ditt välmående i centrum.

Det som kännetecknar Sloggis underkläder och deras många olika bh-modeller är att de kan användas av alla kvinnor i alla åldrar. För Sloggi handlar det mest om den enskilda kvinnans behov. Ett behov av att känna sig bekväm hela dagen.

Det perfekta paret

Även om du förmodligen har hittat den perfekta bygelBH:n kommer den inte att hålla för evigt. Det sägs att en bh kan hålla sig vacker i ca. 8 månader. Efter detta börjar elasticiteten gradvis försvinna. Det märks bland annat på att din bh utan bygel börjar se tråkig och sliten ut. Man kan se att de små elastiska banden i BH:n börjar gå sönder. Om din bh är dekorerad med små fina spetsar kommer dessa också att se tråkiga ut med tiden.

Bygel-bh kräver bästa skötsel

När du börjar tvätta din bygel-bh är det en mycket bra idé att följa de medföljande tvättråden. Undvik helst att tvätta din bh i tvättmaskinen. En tur i tvättmaskinen kan lätt förstöra din bh. Tvätta istället din bh för hand. Lös upp ett milt tvättmedel - gärna tvättmedel för färgade kläder - i varmt vatten. Lämna aldrig din bh i vattnet utan tvätta den omedelbart. Undvik att överdriva tvättmedlet och använd aldrig sköljmedel.

Sköljmedlet stänger fibrerna i tyget. Använd heller aldrig en torktumlare utan krama istället ur vattnet innan du lägger ut det på tork. Lämna aldrig din bh eller andra underkläder att torka i solen, eftersom det kan göra att textilierna bleknar.

Letar du efter en bh utan bygel men samtidigt en bh med fantastisk och unik komfort. Då är det stora utbudet av vackra behåar utan bygel från Sloggi helt klart värt att leta lite extra. Köp din bh utan bygel från Sloggi här på sidan och känn hur den enskilda BH:n överraskar med sitt mjuka material på baren hud.