Triumph bikini

Spara upp till 50% på Triumph bikinis

Med en av de många vackra bikinisarna från Triumph, är du säker på att få en bikini som inte bara är state-of -the-art, men som också är en bikini med helt perfekt passform och unik komfort. Se även det stora utbudet av badkläder och baddräkter.

Triumph Bikini

Känn dig bekväm och dra blickarna till dig på stranden med en trendig och läcker bikini från Triumph. De har perfekt passform och hög kvalitet och passar dig som ställer höga krav på dina badkläder. Triumph grundades år 1886 och har lång erfarenhet och gedigen kunskap när det gäller att skapa vackra och bekväma kreationer för kvinnor. Deras produkter är av toppkvalitet och deras motto är ärlighet, integritet och respekt för andra.

Välj rätt bikiniöverdel från Triumph

Det finns många fördelar med att bära en bikini på stranden eller vid poolen. Du får en snygg solbränna eftersom den bara täcker det nödvändigaste. Det är också väldigt skönt att snabbt och smidigt bara kunna byta de blöta bikinitrosorna efter badet.

När du väljer bikinis från Triumph får du själv mixa och matcha ihop överdelar och underdelar, något som kan ha sina fördelar för att framhäva eller förminska vissa delar av kroppen. För att framhäva bysten kan du välja en överdel som inte täcker hela bysten. Välj gärna en överdel med vaddering, starka färger, mönster och detaljer. En halterneck förlänger halsen och kan hjälpa till att ge en förstorande effekt. Vill du istället få bysten att se mindre ut kan du välja en enfärgad och mörk överdel som gärna täcker hela bysten, och undvik vaddering som förstorar.

Det är bra att välja en bikiniöverdel med byglar om du har en stor byst. Den hjälper till att hålla bysten på plats och ger ett väldigt bra stöd. Du hittar flera vackra och trendiga bikiniöverdelar med perfekt passform att välja mellan i vårt sortiment av bikinis från Triumph.

Framhäv din kropp med Triumphs läckra underdelar

Du hittar flera läckra bikiniunderdelar med fina mönster och färger från Triumph. Ibland kan det vara spännande att prova något nytt och annorlunda mot vad man brukar använda, för att se hur det påverkar kroppens utseende. För att få benen att se längre och smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben. Även bikiniunderdelar med knytband eller ränder får benen att se längre ut.

För att förminska midjan kan du välja en enfärgad bikinitrosa med hög midja i någon mörk färg. Den döljer magen och hjälper till att hålla in den så du slipper en putande mage när du går på stranden. Vill du istället framhäva midjan är det bra att välja en bikinitrosa med högt skurna ben och ganska låg skärning i midjan. Volanger, starka färger eller andra detaljer hjälper också till att dra blickarna till midjan.

För att tona ner en stor bak och breda höfter kan du välja en enfärgad och mörk underdel tillsammans med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från nederdelen av kroppen och hamnar istället på överdelen. Oavsett vilka överdelar och underdelar du bestämmer dig för kommer du att få en trendig och högkvalitativ bikini med hög komfort och perfekt passform när du väljer en bikini från Triumph.

Välj rätt storlek på din bikiniöverdel

Bikiniöverdelarna från Triumph ger bra stöd och är väldigt komfortabla. För att få perfekt passform och optimal funktion på dem är det viktigt att välja rätt storlek. De flesta överdelarna har bh-storlekar och för att det ska bli rätt behöver du mäta dig.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska ligga rakt över ryggen och vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bikiniöverdel.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av själv.

Storlekarna kan variera beroende på modell så följ alltid storleksguiden på just den överdel du valt från Triumph. Kom ihåg att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de töjer ut sig när de blir blöta.

Ta hand om din bikini från Triumph

Alla bikinis från Triumph är av toppkvalitet och de använder bara de bästa materialen i sina kreationer. Redan på 90-talet tog de bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter för att garantera miljövänlig tillverkning och hudvänliga material.

Följ dessa råd för att öka livslängden på din bikini:

  • Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på din bikini och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj din bikini försiktigt i kallt vatten efter varje användning och vrid aldrig ur den.
  • Handtvätta alltid dina badkläder om inget annat står i dem och tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
  • Blek, stryk eller torktumla aldrig din bikini.
  • Solljus kan bleka färgerna på din bikini så undvik att hänga den på tork i direkt solljus.

Om du tvättar din bikini och tar hand om den på rätt sätt kommer du att kunna njuta av din läckra bikini från Triumph under lång tid.