Triumph lingerie

Stort urval av Triumph-underkläder

Med underkläder från det tyska märket Triumph får du vackra underkläder i världsklass. Underkläder är underkläder i lyxklassen och det gäller även de vackra underkläderna från Triumph. På denna sida hittar du vackra underkläder som passar den mode- och kvalitetsmedvetna kvinnan från det stora välkända märket.

Triumph är ett världsledande underklädesmärke som har tillverkat lyxigt lingerie åt kvinnor sedan 1886. Med enorm skicklighet och gedigen erfarenhet skapar de vackra och bekväma kreationer i toppkvalitet. Här på Netlingeri finner du ett stort utbud med lingerie från Triumph som passar perfekt för dig som inte nöjer dig med något annat än det bästa.

Lingerie från Triumph för alla tillfällen

När du köper lingerie från Triumph kan du vara säker på att du får hudvänliga underkläder av högsta kvalitet. Redan på 90-talet tog de bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter för att tillverka mer hudvänliga och miljövänliga underkläder.

Lingerie från Triumph har perfekt passform och är tillverkat i fantastiska material. Deras spännen är dessutom nickelfria och passar perfekt för dig som är allergisk. Triumph bryr sig verkligen om sina konsumenter och vill att alla ska kunna använda deras produkter.

I vårt stora sortiment av lingerie från Triumph hittar du underkläder för alla kvinnor och alla tillfällen i livet. Oavsett om du är ute efter bekväma och stilrena underkläder att ha i din vardag eller vill ha läckert lingerie som får dig att känna dig sensuell och sexig hittar du det här.

Världsberömda bh:ar från Triumph

Mest berömda är nog Triumph för sina vackra och bekväma bh:ar som har perfekt passform. Kvinnor runt om i världen njuter av att bära dem och de har färger, modeller och storlekar som passar för alla kvinnor. Triumph vill att alla deras konsumenter, oavsett storlek, ska kunna känna sig sexiga och bekväma i sitt lingerie. Därför har de ett stort utbud med Big Cup bh:ar.

En stor byst ställer högre krav på din bh och på en Big Cup bh är kuporna, byglarna och ryggbanden mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa stödförmågan.

Om du vill få bysten att se mindre ut än den är kan du välja en minimizer. Det är en typ av Big Cup bh där bygeln är en storlek större än i andra modeller och kupformen är grundare. Detta gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se plattare ut. Vill du istället framhäva och förstora bysten kan du välja en bh med push-up. Den har vaddering och formar bysten uppåt, vilket får bysten att se större ut. Denna bh passar mycket bra om du ska ha något urringat på dig.

Med en sport-bh från Triumph får du optimalt stöd och perfekt komfort. Tack vare det ventilerande materialet kan du känna dig trygg och fräsch genom hela träningspasset. Den ger full rörlighet och du hittar flera snygga modeller att välja mellan.

Detta är bara några exempel på de läckra och praktiska bh:ar du hittar i Triumphs lingerie. Det finns färger som passar alla oavsett om du föredrar klassiska svarta och vita eller hellre vill ha någon vacker färg som lyser upp tillvaron. Med en enfärgad bh i någon mörk färg förminskar du visuellt bysten och med en ljus bh förstorar du den. En färgglad bh med mönster drar blickarna till sig och framhäver din byst.

Välj rätt storlek på din bh från Triumph

När du köper lyxigt lingerie från världsledande märken som Triump är det viktigt att du väljer rätt storlek så att du får perfekt passform och optimalt stöd.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter ska du använda dig av när du beställer din bh. Följ alltid storleksguiden på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp med att mäta eftersom det är väldigt viktigt att måttbandet ligger rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av själv.
  • När du har en ny bh ska du se till att du knäpper den i haken längst ut. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
  • För att få bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen
  • Byglarna ska rama in bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.

Din kropp förändras hela tiden och det gör också din bh-storlek, därför är det viktigt att du mäter dig på nytt varje gång du ska köpa en ny bh.

Förföriska underkläder från Triumph

De vackra underkläderna från Triumph är både feminina, funktionella och läckra. Men också lite fräckt och förföriskt. De vackra underkläderna från Triumph får varje kvinna att känna sig feminin, fräck och åtråvärd.

De flesta kvinnor förknippar underkläder med fräcka underkläder. Men det behöver inte alls vara så, för underkläder är faktiskt mycket mer. Underkläder hör inte bara hemma på en romantisk och intim kväll, tillsammans med någon du bryr dig mycket om. Underkläder kan hjälpa till att göra en tråkig vardagskväll lite roligare än vanligt. Du kan till exempel använda de mycket fina underkläderna från Triumph istället för de vanliga trosorna och BH.

För många kvinnor kan det vara svårt att hitta de perfekta underkläderna. Med de väldigt annorlunda och vackra underkläderna från Triumph kan det också vara svårt att välja. Det viktigaste är dock att hitta de underkläder som du känner passar din kropp bäst. Passformen på dina underkläder ska få dig att glänsa, men också få dig att känna dig eftertraktad och sexig.

Oavsett hur stor din byst är, gör Triumph det möjligt för dig att hitta underkläder som passar . Komfort är alfa och omega, även när det kommer till dina underkläder. Dina underkläder ska ha en bra bärkomfort, och är avgörande för om dina underkläder kommer att strama in i huden. Är det tajt så är det för att det bärs fel eller på fel ställen. Hos oss kan du hitta läckra underkläder från Triumph. Alla varierar mycket i storlek, från en A- till G-kopp. Både med vadderade kupor, push-up och helkupiga behåar.

Alla söta underkläder från Triumph är designade i vackra moderna färger, och det finns därför vackra underkläder för alla. De fina underkläderna från Triumph är fint dekorerade med bedårande detaljer, vackra rosetter och härlig spets.