Sloggi Trosor

Sloggi trosor för alla smaker

Med trosor från det populära underklädesmärket Sloggi får du ett par vackra trosor med en unik och fantastisk passform. På denna sida hittar du ett brett utbud av många olika trosor från Sloggi - t.ex. Double Comfort, Zero Feel, Hipsters och bomullstrosor.

Med mjuka och hudvänliga material som håller tvätt efter tvätt är Sloggis trosor något alldeles extra. De är mjuka, skaver inte och ger maximal rörelsefrihet. Materialen i trosorna är speciellt framtagna för att vara slitstarka och hålla länge. Så skäm bort dig med underbara trosor från Sloggi, din kropp kommer att tacka dig.

Trosmodeller för alla tillfällen

Sloggis trosor är tillverkade för att användas varje dag och här på Netlingeri hittar du snygga och sköna modeller som passar för alla tillfällen. Den vanligaste modellen är taitrosan. Den har hög benskärning som får benen att se längre och smalare ut. Den ger även en snygg rundning på höften. Om du ska ha en figurnära klänning eller tajta byxor och inte vill ha troskanter som syns igenom kan du med fördel välja ett par sömlösa trosor. De är dessutom otroligt bekväma att ha på sig.

Ett annat alternativ kan vara att välja ett par stringtrosor, som har väldigt lite tyg och bara en liten tygremsa som löper mellan skinkorna. Förutom att du slipper troskanter som syns så är stringtrosorna väldigt sexiga och sköna att ha på sig på sommaren när det är varmt.

Ska du använda byxor med hög midja är det väldigt praktiskt och bekvämt att välja trosor som har hög midja under, då de hjälper till att hålla byxorna på plats. Trosor med mycket tyg är dessutom supersköna att ha under kjolen på vintern eftersom de håller värmen bättre.

Om du istället ska ha byxor med låg midja på dig behöver du trosor som också har en låg midja, och då kan du till exempel välja en hipstertrosa. Den har väldigt låg skärning och sitter runt höfterna. Det är en lite mer sportig modell som oftast täcker större delen av baken. Sloggi har trosor för alla dagar i veckan och hos oss hittar du smarta flerpack så att du lätt och bekvämt kan beställa hem flera par av dina favorittrosor.

Sloggis fantastiska materialval

Sloggis trosor är kända över hela världen för sin underbara komfort och höga kvalitet och det beror på de fantastiskt mjuka, men ändå slitstarka, material de använder sig av:

  • Bomull är ett naturmaterial som är väldigt mjukt och behagligt mot huden samtidigt som det är enormt slitstarkt och har lång hållbarhet. Bomullen andas, leder bort värme och suger upp fukt, så den är både praktisk och behaglig att använda.
  • Sloggi använder sig ofta av en liten del elastan tillsammans med bomull i sina trosor. Elastan är väldigt stretchigt och skapar tillsammans med bomullen perfekt passform och hög elasticitet i trosorna.
  • Modal andas, absorberar fukt och torkar väldigt fort, vilket minskar kroppslukt och gör så att du kan känna dig torr och fräsch hela dagen i trosor med modal. De passar utmärkt om du ska träna eller utföra någon annan aktivitet där du kan bli svettig.
  • Polyamid är elastiskt, slitstarkt och tåligt. Det här materialet har en väldigt lång livslängd vilket gör det bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Polyamid är även känt som nylon.
  • Viskos, kallas även för konstsilke eftersom det påminner så mycket om silke i känsla och kvalitet. Viskosen är slitstark, sval, mjuk och skrynklar inte. Den andas, behåller färgerna bra när den färgas och är även lättskött och har ett väldigt fint fall.

Sloggis trosor har material som passar för alla tillfällen. Du kan till exempel välja sköna bomullstrosor till vardags, trosor med microfiber som andas och leder bort fukt när du ska träna, och någon läcker trosa med spetsdetaljer när du vill vara extra elegant. Sloggis Double Comfort-serie innehåller en stor andel bomull och passar dig som tycker om bomullstrosor.

Ta hand om dina fantastiska trosor från Sloggi

Alla trosor från Sloggi är av mycket hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer de att behålla passformen och färgen mycket länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Förvara din smutstvätt på en torr och väl ventilerad plats. Om den är blöt är det bäst att du tvättar den på en gång eller hänger upp den på tork tills du kan tvätta den.
  • Sortera dina kläder och tvätta dem med liknande färger för att slippa missfärgade kläder.
  • Kom ihåg att temperaturen som står i plagget är den högsta temperaturen du bör använda när du tvättar. Det innebär att du kan tvätta dina underkläder i lägre grader om du vill, det är mer skonsamt både för trosorna och miljön.
  • Följ alltid tvättråden från Sloggi.

Känn dig trygg med Sloggi trosor

Märket Sloggi tillverkas av världsledande Triumph International. De tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter redan på 90-talet för att framställa mer hudvänliga och naturliga produkter. Triumphs kollektioner är dessutom certifierade med OEKO-TEX standard, som garanterar hud- och miljövänliga produkter. Du behöver aldrig oroa dig för kemikalier i trosorna när du använder Sloggi.