Sloggi Zero Feel

Spara upp till 50% på Sloggi Zero Feel

Sloggi Zero Feel är sköna underkläder för dig som är trött på obekväma byglar, irriterande resårer och underkläder som stör och repar. Här får du optimalt stöd och komfort hela dagen och serien har en tidlös och enkel design som du kommer älska att bära hela dagen.

När du köper underkläder från serien Zero Feel från Sloggi får du produkter som är bortskämda med läckra och mjuka material som känns bra mot huden. Du är därför alltid garanterad god komfort när du köper Sloggi Zero Feel. Vi har även ett stort urval av Sloggi Zero Feel Bralettes.

Fyll din underklädeslåda med mjuka och sköna underkläder från Sloggi Zero Feel. Serien är gjord i kompromisslös kvalitet och har en bygel och sömlös design som anpassar sig efter din kropp och ger dig precis det stöd du behöver.

Bygelbehåar är några av de bekvämaste underkläderna för kvinnor som finns. När du samtidigt kombinerar dem med ett par sömlösa trosor har du den perfekta kombinationen om du värdesätter att må bra och känna dig bekvämt klädd innerst inne. Med Sloggi Zero Feel får du inga tryck- och skrapmärken och det finns inga irriterande och stela metallstag eller resårer som drar åt.

Sloggi Zero Feel anpassar sig efter din form och passar perfekt under en t-shirt till vardags eller under en klänning för en festlig tillställning. BH:arna finns i olika snitt och trosorna i flera modeller, så att du kan hitta det set som passar din stil och dina behov bäst.

Hur känns seamless trosor från Sloggi Zero Feel?

Sloggi Zero Feel seamless trosor är superlätta, mjuka och välsittande och de finns i flera olika modeller, så du kan definitivt hitta ett eller flera par som du kommer att älska att bära inuti. De sömlösa Zero Feel-trosorna, som finns i g-string, tai, höfter och shortsmodeller, blir utan sömmar och helt utan någon form av söm, som stramar och skär i mitten av bollen. De sömlösa trosorna formar sig efter din form och ger en naturlig look.

Sloggi Zero Feel trosor är ett måste i garderoben. Det är alltid trevligt att ha ett par trosor till den åtsittande festklänningen, eller till när man bara behöver känna sig bekväm i vardagen.

Vad är Sloggi Zero Feel OEKO-TEX?

Sloggi Zero Feel ger dig stöd utan att tvinga din kropp till en viss form. Zero Feel passar kroppen och anpassar sig till dina kvinnliga former. Utan sömmar är de sömlösa trosorna osynliga under kläderna och samtidigt får du full rörelsefrihet, då tyget följer dina rörelser och myser mot kroppen tack vare de fantastiska och mjuka materialen.

I Sloggis sortiment hittar du bland annat Zero modal, gjord av 75% modal och 25% elastan, som är lätta och sköna trosor. Trosorna hittar du i grundfärgerna svart, vit och hudfärgad i storlekarna XS-XL.

Sloggi Zero Feel-modellerna har även miljömärkningen OEKO-TEX, som är en certifiering inom textilier. Produkter med OEKO-TEX-märkningen är hållbart producerade och är även testade för olika hälso- och miljöskadliga ämnen.

Stort urval av Sloggi Zero Feel-erbjudanden online

Här på denna sida hittar du de bästa online-erbjudandena från Sloggi Zero Feel för kvinnor. Med produkter i toppklass från det välrenommerade underklädesmärket Sloggi kan du vara säker på att även de mest rabatterade varorna håller hög standard när du köper underkläder från Zero Feel på rea. Sloggi är ett välrenommerat varumärke på marknaden när det kommer till underkläder, som möter kundernas behov av både kvalitet och passform.

Om du vill lägga till nya, mjuka och sömlösa underkläder i din underkläderslåda från Sloggi Zero Feel till reducerade priser, då har du hamnat på rätt sida. Om du letar efter bra online Sloggi Zero Feel-erbjudanden, då bör du hålla ett öga på denna sida. Här hittar du allt från Bras, trosor, t-shirts och bandeaus för kvinnor i material av bra kvalitet som du kommer att älska att bära. Vi levererar direkt hem till dig inom några arbetsdagar, så du behöver inte vänta länge innan du kan använda dina nyinköpta Sloggi Zero Feel-underkläder.